lauantai 27. lokakuuta 2012

Tiikereitä siellä, Tiikereitä täällä

Olen aina kuvitellut olevani enemmän kettuihmisiä. Nyt olen kuitenkin todennut törmääväni tiikereihin mitä kummallisimmissa paikoissa.
Kun reilu kuukausi sitten pakkasin reppuni ja suuntasin osastolle, reppuun päätyi myös Tikru-pehmolelu. Tikrun hankin alunperin lahjaksi kummitytölle, mutta jostain syystä pehmo hengaili edelleen kirjahyllyssäni muiden pehmojen seurassa.
Loogisempaa olisi ollut pakata reppuun mukaan Nassukka- niminen pehmopupu, jonka kanssa olen nukkunut kaksitoistavuotiaasta (enkä muuten oikeastaan edes häpeä paljastaa sitä). Ehkä minä kuitenkin ajattelin, että kunnon tiikeri tuo enemmän turvaa turvattomassa tilanteessa.
Niinpä tiikeri on nyt viiden viikon ajan valvonut uniani tyynyn vieressä. Tosin se yleensä löytyy aamulla sängyn alta, liekö se tarkistamassa sängynalustaa mörköjen varalta.

Nyt tiikereitä on alkanut esiintyä muuallakin! Eräässä blogissa törmäsin kerrassaan hienoon tiikeriin, jonka bloggaaja oli ihan itse taiteillut. Myös unessani oli viime yönä tiikeri- kiltti valtava tiikeri, joka kehräsi ja urisi kuin Miska ikään! Aamulla loppuun lukemassani kirjassa oli myös tiikereitä.

Ja onhan tiikerit aika upeita eläimiä, vai mitä?

(kuva www.zsl.org)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti