sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Lauantain lista

Löysin puhelimesta jännittävän sovelluksen nimeltään - tadaa - Spotify! Ja kun vielä pääsin jotenkuten sinuiksi sen kanssa, on koulumatkoilla taas helppo kuunnella musiikkia, joka estää huomaamasta miten paljon ihmisiä samassa bussissa onkaan. Ehkäisee jopa paniikkikohtauksia tulemasta ihan heti aamutuimaan (ehtiihän sitä niiden kanssa myöhemminkin).

Ajattelin listata vähän mitä sitä on tullut kuunneltua viikon aikana, ja yllättävän paljon sitä tulee kuunneltua, kun voi etsiä artistin kerrallaan ja kuunnella mitä keneltäkin löytyy. Ainoa omituisuus on siinä, etten voi itse valita mitä kuuntelen! Tai voisin toki joo, jos mulla olis luottokortti, että voisin maksaa ne tyhmät mainokset pois.

Haloo Helsinki! oli yksi vanha-uus löytö. Ihastuin esimerkiksi kappaleeseen Kiitos ei ole kirosana, koska miettikää nyt niitä lyriikoita!

Avril Lavignelta oli ilmestynyt uusi levy enkä minä tiennyt siitä yhtikäs mitään! Miettikääpä sitä, kamalaa. Taisin silti kuunnella pelkkää vanhaa tuotantoa...

Jostain itsellenikin hämärästä syystä kuuntelin hetken aikaa myös Jukka Poikaa, kun sitä sattui löytymään... Tilanne jäi jotenkin hämäräksi, en tiedä mitä siinä tapahtui.


Jos nyt niinkun laitettais top 5- lista pystyyn, niin varmaan se näyttäis vähän tältä.

  1. Haloo Helsinki! - Kiitos ei ole kirosana
  2. Avril Lavigne - Alice
  3. Avril Lavigne -Forgotten
  4. Avril Lavigne - Hot
  5.  Haloo Helsinki! - Kuussa tuulee
 + bonusbiisinä, etenkin kaikille koulu- tai nettikiusatuille

Robin - Anonyymit ja nimimerkit

Jotenkin tykästyin kovasti Robinin sellaiseen huolettomaan poppimusiikkiin. Se on semmoista tyypillistä teinipoppimusiikkia, mutta mitä väliä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti