sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

Blogistanian lukumaraton 2016, edistyminen

Heinäkuun lukumaratonin pääsin aloittamaan vasta kahdeltatoista tänään, kiitos surkeaakin surkeamman unirytmini. Aloitin aamulla lukemalla Muumilaakson tarinoita (Näkymätön tyttö oli suloinen, samoin tykästyin homsuihin), ja jatkoin Tuula Kallioniemen Pakoon, joka on pitänyt lukea jo monta kuukautta! Tulipa siis luettua sekin.

Noista tuli yhteensä 267 sivua, eikä kello ollut kuin varttia vaille kaksi! Lasten- ja nuortenkirjat on ihanan helppoja ja nopealukuisia. Vaikka muumikirjat onkin ehkä vähän enemmän aikuisten... tai en tiedä.

Tällä hetkellä lukuvuorossa Catharina Ingelman-Sundbergin Kakkua, kiitos!, kirja varsin räväköistä vanhuksista, jotka päättävät tehdä pari pikku rikosta, ja päätyä vankilaan jossa on varmasti paremmat oltavat kuin palvelutalossa.
Kello on 17.15 ja olen menossa sivulla 258.

18.24 on luettu kolme kirjaa, sivumäärä yhteensä 655 sivua. Aikaa on mennyt vajaa kuusi ja puoli tuntia. Ei se minusta ihan huonosti ole!

Laskin myös tavoitetta tuhanteen sivuun, kun ei tältä meteliltä pysty keskittymään oikein kunnolla.

Tuon vajaan kuuden ja puolen tunnin jälkeen iskikin sellainen blokki, ettei tullut luettua yhtään mitään (jos ei kuvitettua joogakirjaa, Historia- lehteä ja joitain nettisivuja lasketa). En vain pysty keskittymään, jos on meteliä ja häiriötekijöitä.
Illalla ja nyt aamulla kuitenkin luin nuortenkirjan nimeltä Dumplin, 333 sivua. Eli ollaan menossa luvussa 988, joten kyllä minä sen tuhat sivua saan rikki tänään! Kolme tuntia kuitenkin vielä aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti