lauantai 26. marraskuuta 2016

Seli seli ja kuulumisia

Jos vähän vaikka selittelis, miksi blogi on ollut ihan tuuliajolla koko syksyn. Tai ainakin ilman yhtään järjellistä kirjoitusta.

Tuon elokuisen kirjoituksen jälkeen on ehtinyt tapahtua yhtä ja toista, minkä vuoksi koko bloggaaminen on ollut aika lailla prioriteettilistan häntäpäässä, eikä tilanne välttämättä edelleenkään ole mitenkään päin paranemaan päin.
Syyskuun alussa tuli ero miehestä, joten nappasin koirat ja lähdin takaisin omaan kotiini. Ei siinä muuten mitään bloggaamisen kannalta tähdellistä, mutta mulla on kotonani semmoinen suloinen kääpiöminiläppäri, joka ei jaksais haluta olla aina netissä, eikä nyt ainakaan liittää mitään kuvia mihinkään!
Toiseksi mulla ei ole enää käytössäni kunnon kameraa, joten kuvaaminenkin on vähän niin ja näin- kännykän varassa.

Joten tätä nykyä lauman toilailut ja muut jännittävyydet päivittyy lähinnä instagramiin ja facebookiin. Facebookiinkin aika harvakseltaan, kun ei vaan jaksa kiinnostaa. Olen vähän vetäytynyt sosiaalisesta mediasta.

Pitkälti fiilikseni viime aikoina. Joten olen ottanut päikkäreitä ja vain ollut. On tehnyt hyvää!

Mutta muita suuria uutisia! Olen hakenut, ja toivon mukaan myös päässyt, Keravan aikuisopistoon lukemaan tieto- ja kirjastopalvelualaa näyttötutkintona. Hain myös työssäoppimispaikkaa Nokialta ja sainkin sen! Ensi viikolla tulee valintakirjeet, ja olishan se nyt enämpi kö sata jänestä, jos tulis kirje että jei, sisällä ollaan ja terppatuloa lähipäiville 24.-27.1.2017!
Tässä on vain hirveä hämminki ynnä kiirus asunnonetsimisen kanssa, koska tottakai on myös muutettava Nokialle. Halusin tosin alunperin Tampereelle, missä on kavereita (Nokialta en tunne ketään), mutta äkkiäkös sinne Nokialtakin pyyhkäisee. Ja helpompi varmasti kun työmatka on parikymmentä minuuttia, eikä esimerkiksi puolitoista tuntia.

Tämä on hurjan söpö talo ja noin, mutta ajattelin kuitenkin, että jos kerrostalosta? Kaksio ehkä?
Tämä on kuvattu Keravalta, ja on nimeltään vähemmän yllättävästi Vaaleanpunainen talo

Mutta älkää toki huoliko, ei hätä ole tämän näköinen! Kunhan saan käytyä miehen luona (en osaa sanoa vieläkään että ex-miehen...), saan kuvia tietokoneelta ja pääsen päivittämään esimerkiksi koirapuistoraportteja ja ainakin kai yhden kirjastoraportin.
Ja sittenhän niitä voi tulla uusia kirjasto- ja koirapuistoraportteja, kun pääsen raportoimaan Nokian koirapuistosta ja kokonaisesta kahdesta kirjastosta, ja Tampereen puistoista ja kirjastoista ja vaikka mistä! Itse asiassa Tampereen pääkirjasto Metso oli aika kiva, kun sinne onnistuin harhailemaan.

Joten pysykää kuulolla, kyllä tämä tästä vielä iloksi muuttuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti